onsdag 14 oktober 2009

Låt helgen bjuda lästid!

Resultat av tidigare utflykter har anlänt och jag vill inget hellre än att vältra mig bland dessa sidor, bläddra runt, hitta in, ta mig igenom. Har placerat dem i en hög lagom långt bort från datorskärmen för att kunna flytta blicken utan att röra huvudet. Spana ditåt. Låt det bli lördag fort.

5 kommentarer:

Mrs. B sa...

Ah, nu blir jag nyfiken på Nooteboom, som jag inte läst. Vore spännande att få veta vad du uppskattar? Har Roads to Santiago i bokhyllan, som jag tummar på ibland men knappt öppnat.

On Word Arts sa...

Ja, man får se hur det artar sig men det verkar lovande. Resande är tydligen ett genomgående tema. Mycket intertext och korrespondens med den klassiska litteraturen. Även Bordewijk och Hermans väcker nyfikenhet. Knivigt att välja vart jag skall börja...

Ingrid sa...

Nootebom blir även jag mycket nyfiken på.

Hermia sa...

Du tycks ha en intressant helg framför dig. Min egen helgtrave växer sig allt högre i takt med att reserverade biblioteksböcker trillar in. Ett trevligt dilemma välja bok - hoppas du finner dig till rätta bland titlarna.

On Word Arts sa...

Ingrid: Hoppas nu att han håller måttet. Om inte annat är det angenämt med ett nytt namn. Jag kan inte säga att jag läst mycket av den nederländska litteraturen tidigare.
Hermia: Ändå högst överkomlig problematik, som du säger. Och dagdrömmeri i rätt märklig form.